de joaca

By | 2015-05-29

Eu, una, prefer să nu mă joc. Știu ce înseamnă să încep un joc nou, totul e să mă prindă și deja sunt trup și suflet acolo. Până nu trec nivelul la care sunt, apoi pe următorul, ca pe scară, nu stau liniștită. N-am stare. Cred că mi-am greșit cariera, ca tester pentru jocuri aș fi fost fruntașă. O fi vreo limită de vârstă pentru jobul ăsta? Mă și văd albă-n cap, butonând jocuri în rețea cu puștimea…

Jocurile sunt bune pentru liniștea noastră, dar depinde de vârstă. A celui care te deranjează.. Că dacă de exemplu stau cu nepotul, ăsta-i mititel, țopăie, aleargă, vorbește continuu, se agită și ca să-l fac să tacă, cea mai bună soluție e să-i pun tableta de jocuri în brațe. Culisează pe ea liniștit și încearcă jocurile pe rând până când găsește unul care-i place. Și încep lamentările: Pe mine nu mă ajută nimeni niciodată! Nici nu se poate tlece de nivelul ăsta! Eu dacă elam male nu  lăsam copiii să se enelveze. Tableta asta nu e bună de nimic!

Și-l trec nivelul.

Apoi încă unul…

Asta pentru că el e mic. Dar fi-mea e mai mare. Vorbim deja de strategie.

Vreo două săptămâni la rând m-a bârâit că vrea să-și cumpere nu știu ce update de joc, în final am cedat, l-a luat. Da, dar stai să vezi că nu e ce-i trebuie, deci trebuie să mai cumpere ceva care costă dublu. Eh, aici m-am înfuriat, adică am scăpat de toate greutățile, acum dăm bani pe jocuri?

Și i-am găsit un joc gratis, cu bile roșii , drept care e pe metereze la distracție.

Acum e liniște în casă.

😀

0 thoughts on “de joaca

  1. arakelian

    eu mai bombonesc pe fb. Cred ca am ajuns la level 200. Nu am niciun prieten sa imi dea vieti sau sa ma ajute sa trec la modulul urmator asa ca joc o zi si apoi astept 3 zile pana o Zana buna din joc i se face mila sa ma mute mai sus.

    Reply
    1. Narcisa

      pai si eu mai bombonesc pe ici, pe colo, hai sa ne facem prietene, ca eu dau vieti cui cere 🙂

      Reply
  2. Mihai

    eu nu-s gamer, da’ deloc(mai demult, cand erau baietii acasa, ii mai urcam cate un nivel la care nu le ajungea lungimea degetelor sa plezneasca ceva)
    acum are s instalat tot candy crush, ca si arakelian, da’ il joaca pe telefonul ei, pe tableta si pe al meu, cand se gata vietile pe unul, trece pe altul, samd. o mai aud cateodata strigand din baie: ti-e telefonul incarcaaat? si da, e liniste apoi 😀
    ps, le si total off topic: ai pagina de parteneri, ce mistooo!

    Reply
  3. B

    Eu am ramas numai cu Angry Birds si cu Plants vs. Zombies. Cu ani in urma imi placea teribil World of Warcraft…

    Reply
  4. adelinailiescu

    Eu, una, prefer sa ma joc! 🙂
    Acu dau zor sa intru in primii 10 in topul celor mai buni jucatori de pe Onlygames. Dar e cam greu, aia joaca de ani buni si eu doar de cateva luni. Da’ nu ma las, nenica, pana nu ma cocot si eu pe podium, chiar daca o sa-mi albeasca pletele de tot pana atunci! 🙂

    Reply
  5. Ana Timofte

    Eu mi-am sters cateva jocuri, asta dupa ce am ajuns la etape inalte, pentru ca nu ma mai puteam dezlipi de ele si am zis sa tai raul din radacina.

    Reply
  6. Roxana

    Şi eu sparg bile, culeg recolte şi mă relaxez jucându-mă de-a dreptul obsesiv câteodată. În timpul ăsta mă gândesc, analizez şi îmi ordonez gândurile.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.