ieri n-am făcut decât o priză

By | 2012-11-12


Doamne, da’ şi când m-oi aşeza ! Când o să stau jos liniştită, poa’ să frece Aladin lampa fermecată până i-o veni rău, că n-o să scoată nicio unghie de spirit de la mine, luaţi aminte ce vă zic !!

În altă ordine de idei ieri n-am făcut decât o priză. Stă de 2 ani gaura aia zgâită în faianţă cu limbile din cabluri de curent scoase obraznic la noi, dar undeva cablul e întrrupt şi nu mai circulă nimic pe el.Şi pentru că băieţii n-au nicio idee salvatoare şi bianuală, iari am acoperit acoperit gaura cu chit de faianţă.

P-ormă i-am desenat un „smiley face” , ca să ţină minte tot poporul cum ştiu eu să repar prize.

Şi în a doua ordine de idei pe ziua în curs, azi vin iar şmekerii cu controlul la muncă, aşa că nu vă bag în seamă. Plus că e luni. Şi cred că am nervi.

Aştept vacanţa de Crăciun ca pe tărâmul făgăduinţei, al tămăduirii, al relaxării… Şi n-o să scot nici măcar o unghie de spirit din lampă în perioada aia, ‘nţeles ?!

0 thoughts on “ieri n-am făcut decât o priză

  1. vienela

    Buna idee ai avut. Ma voi folosi de ea pentru a le reprosa subtil baietilor mei ca nu repara nimic prin casa. Dar nu voi pune o fata zambitoare, ci una imbufnata. :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.