final de SuperBlog2012

By | 2012-11-28

Dap,scriu pentru ultima etapă din SuperBlog 2012. Dacă îmi propusesem să ajung la linia de finish, am ajuns. Dacă voiam să văd cum e, am văzut. Dacă n-aveam nici o aşteptare cu privire la fruntăşimea clasamentului, dorinţa mi s-a îndeplinit. BTW, felicitări câștigătorilor de pe acum!

 

A fost greu, dacă aş fi căscat ochii restul zilei la pereţi ar fi fost una, dar să mergi cu toate grămadă deja-s mai multe. Dat fiind faptul că eu mi-am evaluat limitele, iar voi aţi mai rămas câţiva cititori de prăsilă pe-aici pe blog, nu pot decât să vă mulţumesc că mi-aţi suportat toanele şi să sperăm că nu mă mai pocneşte spiritul competitiv prea curând. 🙂

 

În tot acest timp – de aproape două luni – am încercat să nu vă stresez foarte tare cu concursul meu, să mai postez şi altceva în afara concursului, iar în etape am sperat să nu mă îndepărtez foarte rău de eu-l meu. Au fost probe care mi-au plăcut şi s-a văzut, probe care nu mi-au plăcut şi la care am scremut efectiv fiecare literă sau probe la care m-am simțit sufocată de reclamă și-am trăit paradoxul “vreau să scriu dar nu-mi place deloc  ce trebuie să scriu”. Am încercat să mă împac și pe mine și pe ceilalți.

 

N-am înțeles sistemul de notare al juriului, pentru că dacă fiecare sponsor are un reprezentant (sau mai mulți ?) care să jurizeze, mi-e greu să cred că fiecare mă vede în aceeași stare de mediocritate care să mă țină săptămâni întregi pe aproape același loc în clasament. Și din câte-am văzut, fruntea a rămas frunte cam după primele etape și a înțepenit așa, motiv pentru care n-am profitat nici de contestații. Ce sens avea ? Îmi propusesem să termin competiția, să mă evaluez și cam atât.

Mi-ar fi plăcut să fi avut timp să urmăresc discuțiile din grupul creat pe facebook, să-mi urmăresc colegii, atmosfera e ok, relaxantă, practic  n-am simțit că e competiție. Poate reușesc să-i urmăresc de acum încolo…

M-am simțit bine scriind probele pentru nemira și azerty, au fost relaxante, mi-a venit să plâng la proba cu playboy vip -din păcate nu e vina lor, e vina mea pentru că nu mă pricep să descriu senzații senzuale -,  cea mai reclamoasă probă mi s-a părut cea de la NH Hotels și…

am explodat de bucurie scriind pentru oktal.

“Promisiuni respectate din 1999”,  “Cum crezi că vei face față tehnologiei când vei avea 80 de ani”, “Aparate electronice de ieri și de azi” – probe geniale, în care pur și simplu m-am simțit liberă să dau frâu imaginației și creativității fără constrângeri, să scriu ce vreau, cum vreau, am zburdat pe cuvinte si m-am simțit excelent !

Mi-aș dori un astfel de aranjament floral pentru reprezentantul OKTAL, drept mulțumire pentru senzația minunată cu care am scris aceste probe:

 

Iar acum… ca de final …

În acest moment mă simt stoarsă.

„Inima cere”, dar cui să-i spui, că muza mea umblă brambura cântând pe la alte mese, cică să facă şi ea un ban cinstit. O rog, o implor, ea nimic. Îi fac semne disperată din penumbra mesei la care stau şi-i promit că-i dau bani numai să vină, dar ştie ea ce ştie, că nici praf nu mai alege de pe mine, eu insist “hai că-ţi dau în rate, văd eu, mă descurc !” Ea-şi vede de „bailaaare ! O-o-o-o!” pe la alte mese.

Mission accomplished.

 

 

 

 

0 thoughts on “final de SuperBlog2012

    1. mixy Post author

      longevitate și cât mai mulți participanți pe viitor ! 🙂

      Reply
  1. Hapi

    Ia sa arunc si eu o privire- sincer nu pot sa cred ca nu esti printre fruntasi!

    Reply
  2. Hapi

    N-am timp sa caut pe-acolo. E o lista cu castigatorii? da-mi un link sa-mi satisfac curiozitatea
    Si da.mi un link si la articolul erotic scris de tine 😀

    Reply
    1. mixy Post author

      finala-finală e pe 8 sau 9 decembrie, încă nu s-au acordat toate notele, dar nu cred că se va schimba ierarhia.
      Eu văd lista pe contul meu de om înscris acolo, probabil că va fi dată publivităţii la finele săptămânii viitoare.

      Şi linku erotic nu ţi-l dau !!!
      :”>

      Reply
  3. Hapi

    🙁 m-am uitat in mix concurs dar nu mi-am dat seama care ar fi
    Esti rea 😀

    Reply
      1. Hapi

        LOL Mixy,ce bine m-am distrat
        Parc-ai scris pentru clinica de estetica a luiT Mugea sau cum l-o chema pe ala:)))
        Cool

        Reply
  4. sany

    Felicitari, Mixy! Eu te consider invingatoare pentru ca ai reusit sa mergi pana la capat si nu oricum, ci cu articole interesante, haioase, in stil propriu. Imi vine greu sa cred ca sunt atat de multi care sa te egaleze, si cu atat mai mult sa te surclaseze. Nu pot decat sa sper ca ei isi merita intr-adevar locurile in clasament. In alta ordine de idei, apropo de oboseala ta, nu pot decat sa-ti sugerez sa dai o raita pe la mamaie, sau sa te asezi la un pahar de vorbe cu ai tai. Daca nu si nu, va fac cadou o friptura vie, ca prea-mi place cum duceti lucrurile la bun sfarsit ;))

    Reply
    1. mixy Post author

      =)) săru-mâna ! aștept friptura vie !… vaaaai, se uită lumea cum râd ca nebuna în fața monitorului ! =))

      Reply
  5. Rolling Ideas

    Când a început superblog, m-a întrebat Hapi de ce nu mă bag şi eu. I-am răspuns că anul ăsta voi sta pe margine să văd ce şi cum.
    Şi, mulţumescu-ţi Doamne, că n-am avut spirit competitiv că n-aş fi putut turna atâtea articole pe bandă rulantă şi la comandă.
    Aşa că meriţi cu atât mai mult felicitări că nu te-ai lăsat şi ai dus proiectul până la capăt =D>

    Reply
    1. mixy Post author

      mersi mult, Andreia !
      (am făcut și o umilă plecăciune 🙂 )

      Reply
  6. Alex

    Subscriu intru totul la ce a zis Sany.Nici eu n-as putea spune mai bine.Daca toate advertorialele ar fi asa cum le scrieti dumnevoastra, n-ar mai da lumea cu bolovani in bloggeri.Si faptul ca ati dus la bun sfarsit un concurs lung si greu, spune multe.
    Sa privim partea buna: o sa avem parte de mai multa mamaie &co.

    Reply
  7. Rolling Ideas

    Mie să nu-mi ceri friptură vie că nu mă îndur să dau nici o progenitură de-a lui Radu Mazăre, nici pe el.
    Iar găinile fac ouă. Vrei ouă? 😀

    Reply
    1. mixy Post author

      o, ce bine-mi pare că nu te-nduri ! Ar crește fi-mea un iepure până la adânci bătrâneți și nu l-am mai mânca !
      Auzi, cum fac găinile tale ouă, că ale lui mamaie au libidoul zero, le-a-nghețat târtița sau nu știu ce naiba au, că nu mai spârcâie nici un ou ?!

      Reply
      1. Rolling Ideas

        Aste-a găini ardeleneşti – le-a venit să ouă astă-vară şi până a ieşit oul s-a făcut toamnă =))

        Vai, pupa-m-aş, de unde am scos-o?!

        P.S. Am dormit cam 2 ore azi noapte, m-am foit că vârcolacii, aşa că nu sunt responsabilă de ce spun. Măcar să ţin minte să nu promit nimic.

        Reply
        1. mixy Post author

          :)) te rog, mai treci pe-aici azi, până nu te ia somnul !

          Reply
  8. vienela

    Felicitari, Mixy! Chiar daca notele nu sunt pe masura asteptarilor noastre, sa stii ca eu ti-am apreciat articolele, am ras si chiar m-am intristat vazand ca uneori te poticneai, era clar ca unele probe iti stateau in gat. :))
    Ai castigat respectul nostru, al celor care trecem mereu sa te citim.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.